Educa-messut järjestetään tänä vuonna Helsingin messukeskuksessa 24.–25.1.2020. Suomen Shakkiliitto ja Koulushakki osallistuu Educa-messuille omalla osastollaan 6s50. Messut järjestetään tänä vuonna 25. kerran. Messut ovat Pohjoismaiden suurin opetusalan tapahtuma. Messuilla käy vuosittain noin 20 000 kävijää.

Järjestämme perjantaina 24.1. näytösotteluita koulujunioreiden ja kaikkien halukkaiden messuvieraiden kanssa Open Lounchen lähettyvillä klo 15–18 välisenä aikana. Voit tulla seuraamaan pelejä tai kokeilla omia taitojasi haastamalla itse juniori peliin.

Lauantaina on vuorossa juniorijoukkueen ja Eduskunnan shakinystävien välinen ottelu 15+15 ajoilla Tahto-lavalla klo 15.15 ja juontamassa shakinpelaaja Jethro Rostedt. Samassa tilaisuudessa julkaistaan Shakkipedagogiikan käsikirja.

Tule tutustumaan messupisteellemme 6S50, josta saat lisätietoa vaikka oman shakkikerhon perustamisesta tai muuta tukea shakkitietoisuuden levittämiseksi lapsille ja nuorille.

Jätä yhteystietosi messupisteellä ja saat keväällä uutiskirjeemme Koulushakin mahdollisuuksista ja tapahtumista Suomessa. Messupisteeltä voit halutessasi ostaa tai tilata pelivälineitä edullisesti koululle.

http://www.koulushakki.fi/
https://www.shakkiliitto.fi/
https://educa.messukeskus.com/
https://educa.messukeskus.com/info (ilmainen rekisteröityminen messuvieraaksi)