Shakin nuorten EM-kilpailujen 2. kierrokselta 12 suomalaista pelaajaa saivat yhteensä 3 pistettä, kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä.

Suomalaisten tulokset toiselta kierrokselta

Rayan Mashhadi Aghajan U8 ikäsarjassa vasemmalla puolella voitti hienosti 2. kierroksella

U8 ikäsarjan Rayan Mashhadi Aghajan avasi pistetilin selvällä voitollaan kun vastustaja pääsi valkeilla pelanneen Rayanin lähetit toimimaan vaarallisesti h2-b8 ja h3-c8 diagonaaleilla mustan kuninkaan ollessa c8ssa.

G10 ikäsarjan Hrudaya Sawant voitti tiukan taistelun jälkeen vastustajansa kun hän jätti c2een ratsunsa kiinni tornin tehdessä kiinnityksen c1stä vastustaja tornin ollessa c8ssa avoimella linjalla. Valkean pelatessa Ke2-d1 musta menetti ratsunsa ja sitä kautta pelinsä.

Näiden lisäksi U12 Radmir Vorobyov pelasi mustilla espanjalaisessa avauksessa tasapelin suhteellisen loogisen pelinviennin jälkeen kun kumpikaan pelaaja ei suurempia virheitä tehnyt.

Alexandr Häkkinen teki ilahduttavasti tasapelin ylemmäksi rankattua norjalaista vastaan. Hän on pelannut kahdella ensimmäisellä kierroksella ensin tanskalaista ja nyt norjalaista vastustajaansa vastaan.

Livelaudoilla 2. kierroksella pelanneet Yiming, Maria ja Niklas hävisivät pelinsä, heistä Yiming aika helposti, Maria karkean taktisen virheen jälkeen ja Niklas tiukan taistelun jälkeen 2358 eloluvun omaavaa romanialaista vastaan.

Suomalaisten 3. kierroksen parit

Uusi pelipäivä on torstaina 7.9. klo 15.00 kun kolmas kierros alkaa. Kukaan suomalainen ei pelaa livepöydillä tänään. Tuloksia voi seurata linkin kautta.

Tsemppiä peleihin!