Suomen 12 pelaajaa ottivat nuorten EM-kisoista yhteensä neljä pistettä kun U14 Niklas Jaakkola, U8 Rayan Mashhadi Aghajan sekä G18 Karoliina Kallunki voittivat pelinsä ja U10 Yiming Zhang sekä G12 Maria Oksanen pelasivat tasan.

3. kierroksen suomalaisten tulokset

Näistä Rayanin voitto mustilla tuli todella tiukka tasaisen pelin jälkeen, avaus oli wieniläisen 3.g3 muunnelma. Lopulta Rayan sai voittavan hyökkäyksen kuningassivustalla, hänellä oli mustilla f3ssa sotilas ja hän pääsi uhraamaan tornin g3:een shakilla kuningattaren ollessa c7ssä suojaamassa.

Karoliina Kallunki valkeilla Sara Balentia vastaan 3. kierroksella

Karoliina voitti valkeilla ranskalaisen avauksen kautta lähteneen pelin. Avauksen jälkeen valkea päästi mustan keskustasotilaat d5een ja e5een, mutta sen jälkeen kun musta eteni e-sotilaalla niin valkea sai sotilaat blokattua ja lopulta pääsi hyökkäämään niiden kimppuun. Lopulta sotilasloppupeli oli helppo voitto kahden sotilaan edun turvin.

Karoliinan peli on katsottavissa YouTubesta linkin kautta.

4. kierroksen parit

Neljännellä kierroksella kaksi suomalaista on vapaakierroksella saaden tästä voiton. Jos Suomi saisi kymmenestä pelistä vaikkapa puolet pisteistä, niin Suomelle olisi luvassa loistava pistepotti! Pelit jatkuvat klo 15.00 aikaan, suomalaisia ei ole livelaudoilla tällä kertaa. Etenkin Rayan Mashhadi Aghajan ja Niklas Jaakkola kärkkyvät hyvin kärjen takana. Tsemppiä peleihin!