ruutu
Auditorio pelisali

Koululaisten SM kisat Espoon Olarin koululla vuosimallia 2022 on nyt saatu päätökseen. Lopulta muutamien sairastumisten ja poisjääntien jälkeen kisaan osallistui yhteensä 197 koululaista sekä opettajien ja huoltajien sarjaan neljä pelaajaa. Tälläistä määrää pelaajia ei ole koululaisten SM-kisoissa nähty hyvin pitkään aikaan. Tämä on hieno enne siitä, että shakki kiinnostaa ja on halua osalistua ikäluokkansa SM-kisoihin. Kivasti kaikissa ikäsarjoissa oli kunnolla pelaajia. Myös tyttöjä oli hyvin mukana ja tytöille saatiin jaettua mitalit kaikissa ikäsarjoissa! Kisan aikataulu oli liian tiukka näin suureen määrään lapsia, ja siitä jouduttiin joustamaan 15-30 minuutia melkein jokaisella kierroksella.

Matinkylän shakkikerho kiittää kaikkia koululaisia ja heidän tukijoukkojaan. Kiitos myös MatSKin ulkopuoliselle avulle kisassa, SSL:n puheenjohtajalle Eetu Tiivalle (AkaaS), TuTSin Kalle NIemelle ja EtVaSin Taneli Lallukalle. Erityiskiitos HSK:n halulle toimittaa kisaan kelloja ilman mitään velvoitteita (Kiitos erityisesti Matti Kauranen)!

Kisan tulokset löytyvät linkin kautta.

Livepelit .pgn muodossa linkin kautta.

Kuvakavalkadi mitalisteista:

ruutu

A-ikäsarja: Kultaa Oliver Wartiovaara: Gymnasiet Lärkan, hopeaa Konsta Kallunki Oulun Lyseon lukio ja pronssia Lassi Kokkonen Viherlaakson lukio.
ruutu

Tytöt A-sarja: Kultaa Sarabella Norlamo Pohjois-Helsingin yhteiskoulu, hopeaa Anastasiia Kaverina Munkkiniemen koulu ja pronssia Evin Leini Kulosaaren yhteiskoulu (ei mukana kuvassa).

ruutu

B-ikäsarja: Kultaa Anton Impivaara Puolalanmäen lukio, hopeaa Eino Pölkki Pohjois-Haagan yhteiskoulu ja pronssia Miska Moisio Juhannuskylän koulu.
ruutu

Tytöt B-sarja: Kultaa Lidiia Soboleva Viherlaakson koulu, hopeaa Anna Lebedeva Suomalais-Venäläinen koulu ja pronssia Sally Nguyen Janakkalan lukio (ei kuvassa).

ruutu

C-ikäsarja: Kultaa Aku Salonen Vuoniityn peruskoulu, hopeaa Jami Valpas Alajärven yläkoulu ja pronssia Ilkka Koota Vasaramäen koulu.
ruutu

Tytöt C-sarja: Kultaa Lotta Tiitta Nöykkiön yläkoulu, hopeaa Alexandra Sofieva Helsingin Yliopiston Viikin normaalikoulu, pronssia Maria Zlobina Itä-Suomen koulu, Imatra.

ruutu

D-sarjassa kultaa Niklas Jaakkola Vehmaisten ala-aste, hopeaa Eeli Asikainen S:t Karins Svenska Skola ja pronssia Tuomas Rantala Ruutanan koulu.
ruutu

Tytöt D-sarja: Kultaa Maria Närhi-Ratkovskaja Eurooppa koulu, Helsinki, Laura Reiter Vuoniityn peruskoulu ja pronssia Johanna Jänönen Haapaniemen koulu, Kuopio.

ruutu

E-sarjassa Kultaa Oliver Nieminen Cygnauksen koulu, Pori, hopeaa Maria Oksanen Minervaskolan ja pronssia Mykhalo Tkachov Tapanilan ala-aste.
ruutu

Tytöt E-sarja: Kultaa Maria Oksanen, hopeaa Mehr Bhaumik Espoo International School ja pronssia Olivia Yushin Jalavapuiston koulu.

ruutu

F-sarjassa kultaa Rayan Mashhadi Aghajan Sammonlahti School, Lappeenranta, hopeaa Daniel Tomashevich Huutjärven koulu ja pronssia Raffaele D’Amato Ressun peruskoulu.
ruutu

Tytöt F-sarja: Kultaa Carolina D’Amato Ressun peruskoulu, hopeaa Ida Reunanen Arabian peruskoulu ja pronssia Adele Shestovskaya Ohrakasken päiväkoti.