Patrik ja Oliver pelasivat tasan 5. kierroksella
Patrik Aalto ja Oliver Wartiovaara pelasivat tasan viimeistä edellisellä kierroksella. Oliver on lähellä mitalia ja Patrik voitolla voi taistella mitalista.
5. kierroksen tulokset
Suomen pelaajat saivat 5 pistettä viidennellä kierroksella. Tuloksena oli kolme voittoa ja kolme häviötä ja neljä tasapeliä (Patrik ja Oliver pelasivat keskenään tasan.)
6. kierroksen parit
Alle 10-vuotiaiden E-sarjassa Ilkka Koota ja Niklas Jaakkola voittivat pelinsä ja taistelevat mitaleista ennen viimeistä kierrosta, Ilkka lähinnä hopeasta ja Niklas pronssista. C-sarjaa johtaa Oliver Wartiovaara 4½/5 pistemäärällä pisteen kaulalla uhkaajiin. Patrik Aalto voi nousta 3 pisteestä vielä taistelemaan pronssista voittamalla viimeisen pelinsä.
A-sarjassa Anastasia Nazarova voi voitolla ottaa pronssia, vertailut taitavat olla hieman paremmat kuin Toivolla mikäli molemmat päätyvät samaan pistemäärään.

Tulossivulle.

Chess24:n livesivuilla alkaa klo 18.00 Suomen aikaa viimeinen kierros. Livepöydillä on kaikki muut suomalaiset paitsi Sarabella. Hyviä siirtoja kaikille ja mitaleja voittamaan!